WordPress Hero

WEDOS a jeho služby

Jihočeská webhostingová společnost WEDOS během prvních 10 let své existence zažila takové množství úspěchů, na které jiní čekají třeba staletí. Během několika desítek měsíců se vypracovala na pozici české jedničky v několika oblastech a svůj náskok si s přehledem udržuje. Co za tím stojí? Hlavní roli jistě sehrává šíře a kvalita nabízených služeb, jimiž se zabýváme v následujícím článku.

Webhosting NoLimit a NoLimit Extra – základ všeho

Náš popis poskytovaných služeb nemůže začít jinak než vlajkovými loděmi společnosti – webhostingy NoLimit a NoLimit Extra. Prostor na serveru spolu s řadou doplňkových služeb si můžete pronajmout za pravidelný měsíční poplatek. 

NoLimit je k mání již za 33 Kč měsíčně. Vyplatí se provozovatelům méně náročných webových stránek, které neobsahují velké množství interaktivních prvků a databází. Samozřejmostí je neomezený prostor pro web na chráněných SSD discích, 1 GB pro databáze a 5 GB pro e-maily. Očekávejte zákaznickou podporu 24/7 a výkonné procesory, které zajistí dostatečně rychlý chod redakčních systémů. Za zmínku bezesporu stojí i fakt, že WEDOS splňuje požadavky certifikace ISO 27001 o bezpečnosti informací a samozřejmě též principy GDPR. 

Webhosting NoLimit Extra je příplatkovou verzí služby, jejíž cena činí 100 Kč/měsíc. Oproti levnější variantě se pyšní dvojnásobnou kapacitou paměti a prostoru pro databáze a e-maily. Třešničku na dortu představuje denní záloha v cloudu. S její pomocí již o žádná důležitá data nikdy nepřijdete.

Virtuální a dedikované servery

Sdílený server už vám nedostačuje, ale na dedikovaný se ještě necítíte? Zkuste sáhnout po alternativě v podobě serverů virtuálních, u nichž platíte pouze za prostor, který skutečně potřebujete. 

Virtuální servery VPS ON umožňují plynule regulovat požadovaný výkon a volné místo na disku. Cloudové řešení OpenNebula je navrženo s ohledem na rychlé zpracování všech požadavků a zajišťuje pravidelné zálohování i ochranu dat před útoky hackerů. K mání jsou již od 71 korun za měsíc.

Druhá varianta spočívá v řešení VPS SSD s cenovkou od 110 Kč/měsíc. Nákladnější privátní servery nabízejí výraznější prostor na SSD discích i vyšší výkon, který se blíží dedikovaným serverům. Stačí zvolit požadovaný počet modulů, který lze opět podle potřeby upravovat a navyšovat i za provozu.

Dospěli jste do fáze, kdy potřebujete ty nejlepší možné služby? Sáhněte po dedikovaném serveru od 1 000 Kč za měsíc. Odměnou za vyšší cenovku vám bude plně automatizované, vysoce výkonné řešení s řadou bonusů. K dispozici budete mít obrovský výkon a rychlé připojení. Buďte však připraveni na fakt, že správa dedikovaného serveru je plně v režii zákazníka. Technická podpora WEDOS zajistí pouze optimální chod hardwarového vybavení.

Úložiště na disku nebo cloudu

Bez zálohování souborů to již dnes zkrátka nejde. Společnost WEDOS proto nabízí svou službu WEDOS Disk, jejímž prostřednictvím si můžete již za 50 Kč měsíčně zajistit prostor na pevných discích. Minimální velikost úložiště činí 30 GB, ta maximální dosahuje až stovek TB. O pravidelném zálohování a bezpečném úložišti dat pro potřeby domácností i firem asi není zapotřebí se dále rozepisovat. 

Rádi byste využili služeb modernějších technologií? Sáhněte po posledním výstřelku módy – WEDOS Cloud. Fyzické servery se nacházejí ve dvou moderních datových centrech. Všechna data jsou zabezpečená a mohou plynule migrovat podle potřeby.

Další služby

Co dále může webhostingová společnost svým klientům nabídnout? Třeba možnost se za úplatek nechat obsluhovat. A tak vznikla služba Webhosting Managed Server. Po jejím pořízení se nebudete muset obtěžovat činnostmi související se správou serveru, jelikož se o všechno postará školený personál WEDOS. A když budete chtít něco nastavit sami? Žádný problém, tato možnost zůstane zachována pro každý web individuálně.

Jestliže patříte mezi etablované klienty, zvažte pořízení služby VIP. Jedná se o prémiové vylepšení běžných balíčků v podobě zvýšení rychlosti připojení, navýšení volného místa na disku, případně výkonu procesoru. Na přesných parametrech se domluvíte osobně s odbornými poradci firmy. Stačí si vybrat požadované bonusy a zaplatit adekvátní finanční obnos. Počítejte ovšem s individuálně nastavenou smlouvou, kterou se poskytovatel chrání před zneužitím. 

Poslední doba vyloženě přeje rozvoji datové analytiky a nejrůznějších monitorovacích nástrojů. A s tímto trendem úzce souvisí i prosazení služby WEDOS OnLine. Jejím prostřednictvím můžete sledovat dění na svém webu, funkčnost webhostingu, stabilitu připojení a případné bezpečnostní hrozby. Zkrátka získávat potřebná data a využívat je ke svému prospěchu a prospěchu svých stránek. V současné době se jedná o zkušební verzi dostupnou zdarma.

Zdroje:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..